Există multe instrumente de securitate cibernetică pe piață astăzi. Acum este mai important ca niciodată ca instrumentele pe care decideți să le utilizați să funcționeze bine împreună. În caz contrar, nu veți avea o imagine completă și nu veți putea analiza întregul sistem dintr-o perspectivă holistică.

Aceasta înseamnă că nu veți putea face atenuările corecte pentru a vă îmbunătăți situația de securitate. Iată exemple de două instrumente care funcționează foarte bine împreună și cum vă vor ajuta să obțineți o imagine holistică a situației dvs. de securitate cibernetică.

Debricked – Utilizați Open Source în siguranță

Cum este un risc de securitate open source?

Open source nu reprezintă un risc de securitate în sine; este mai sigur decât software-ul brevetat în multe feluri! Deoarece codul este disponibil public, comunitatea din jur este mult mai ușor să identifice vulnerabilitățile, iar corecțiile pot fi făcute rapid.

Totuși, trebuie să rețineți că orice vulnerabilități open source sunt divulgate public și public oricui și tuturor celor care apar. Aceasta înseamnă că, dacă un atacator dorește să găsească o vulnerabilitate în sistemul dvs. construit pe o sursă deschisă, probabil că nu trebuie să depună eforturi mari. Totul este acolo, deschis pentru toată lumea.

Cum funcționează securitatea open-source?

Cel mai comun aspect al securității open-source este, după cum sa explicat mai sus, vulnerabilitățile. Însă, potrivit lui Debricked, există trei domenii principale de reținut: vulnerabilități, licențe și sănătate.

Principala problemă care afectează toate cele trei domenii este faptul că, în general, consumul de pachete nu este precedat de multe cercetări. De obicei, dezvoltatorii nu au timp să-și facă griji cu privire la introducerea de noi vulnerabilități sau licențe neconforme în baza de coduri.

Instrumentul Debricked rezolvă această problemă, permițând dezvoltatorilor să petreacă mai puțin timp pentru securitate și mai mult timp făcând ceea ce au de făcut – scrie cod. Acest lucru se face identificând vulnerabilitățile și pachetele neconforme, sugerând soluții și, în cele din urmă, împiedicând importarea altora noi.

Cum poate fi îmbunătățită securitatea open-source când folosesc instrumentul Debricked?

După cum sa menționat mai sus; vă permite să obțineți mai mult control în timp ce plecați în același timp. Veți obține o imagine de ansamblu mai bună asupra vulnerabilităților și licențelor, în timp ce trebuie să cheltuiți mai puțin timp și energie pentru lucrări de securitate manuale.

Caracteristici inovatoare

Lui Debricked îi place să se concentreze pe două lucruri principale:

În primul rând, calitatea datelor. Debricked folosește o serie de surse, nu doar tradiționale, pentru a-și construi baza de date a vulnerabilităților. Instrumentul lor se bazează pe învățarea automată, ceea ce ne ajută să găsim noi vulnerabilități mai repede și să fim mai exacți decât poate orice om. În prezent, debricked obține o precizie de peste 90% în majoritatea limbilor care acceptă debricked, iar debricked caută în permanență noi modalități de îmbunătățire.

Cea mai recentă adăugire la oferta lor, care acum nici măcar nu este disponibilă în instrument, este cea dezintegrată numită Open Source Health. SST este o măsură cantitativă a bunăstării proiectelor open source. Ne oferă date despre o serie de aspecte, cum ar fi securitatea (cât de mult dezvăluie proiectul vulnerabilitățile cât mai curând posibil?), Sănătatea comunității (sunt întreținătorii cheie încă activi?) Și popularitatea (cât de multe angajamente au fost luate anul trecut, numărul este în scădere?) și mult mai mult. Minimizează timpul necesar cercetării unui pachet înainte de a-l importa și facilitează luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

securiCAD by foreseeti – Gestionați continuu situația riscului de securitate cu simulări de atac

securiCAD din foreseeti este un instrument de vârf pentru gestionarea poziției dvs. de risc de securitate cibernetică. Permite utilizatorilor să obțină o imagine holistică și aprofundată a situației riscului de securitate cibernetică, să urmărească și să prioritizeze riscurile și să identifice și să acorde prioritate acțiunilor de atenuare a riscurilor cu cel mai bun efect de atenuare. Acest lucru se realizează printr-un model automat de amenințare și prin simulări de atacuri de ultimă generație la un preț de ultimă generație.

Simulările pot fi rulate continuu în cloud sau în mediul on-prem – oferind echipelor dvs. de securitate și DevOps conștientizare continuă a riscurilor și sfaturi proactive de acțiune de atenuare. Și întrucât simulările sunt realizate pe gemeni / modele digitale ale mediilor dvs., aceasta nu interferează cu mediul dvs. de viață și puteți testa diferite scenarii ale ceea ce se întâmplă și atenuări fără niciun risc în model.

Știința din spatele produsului se bazează pe decenii de cercetări la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm. simplificați securiCAD asigurându-vă că dețineți controlul asupra mediului dvs. Acest lucru se realizează prin evitarea încălcărilor prin analizarea configurațiilor dvs., permițându-vă să detectați configurații proaste, mișcările laterale potențiale și să acordați prioritate vulnerabilităților.

Conceptul securiCAD

Generați model:

Modelul digital duplicat poate fi creat automat prin importul de date prin intermediul API-ului securiCAD. În mediile cloud, cum ar fi AWS și Azure, etc., pur și simplu importați datele de configurare cloud. Dacă aveți date de scanare a vulnerabilităților, le puteți importa și în șablon. Modelul digital dual al mediului dvs. este apoi creat automat.

Logica este exact aceeași în mediile on-prem. De asemenea, puteți crea manual un șablon – ceea ce este cazul în modelarea amenințărilor de proiectare a cazurilor. După ce ați furnizat securiCAD cu datele modelului, definiți un material de mare valoare și selectați profilul atacatorului.

Simulează atacuri:

Unul dintre cele mai bune lucruri despre partea de simulare este că este realizat pe un model digital digital al mediului dvs. Astfel încât niciun test nu va afecta în vreun fel mediul tău de viață. Odată ce ați setat parametrii, instrumentul simulează automat mii de atacuri AI către modelul digital digital. Atacatorul încearcă toate atacurile posibile și încearcă să ajungă și să compromită toate părțile infrastructurii.

Gestionați expunerea la risc – Găsiți, stabiliți priorități și reduceți:

Fiecare simulare are ca rezultat un raport cu informații detaliate, inclusiv:

  • Vizualizarea mediului dvs.
  • Expunerea la risc la toate activele de mare valoare combinate.
  • Căi critice pentru atacatori pentru a vă atinge activele de mare valoare.
  • Punctele Chokepoint din arhitectura dvs. care sunt active în care atacurile (spre pași de atac în consecință asupra lor) converg în model.
  • Rezumatul amenințărilor cu amenințări și descrieri clasificate.
  • Atenuări sugerate pentru a reduce expunerea la risc.

Combinați instrumentele

Date de la Debricked

Deoarece aspectul cel mai comun al securității open source sunt vulnerabilitățile, este important să aveți datele corecte și să vă puteți baza deciziile pe care riscuri să le reduceți. De aceea, dacă aveți un cod sursă deschis bazat pe proiectul dvs., ar trebui să includeți baza de date a vulnerabilității Debricked atunci când vă analizați mediul.

Prediction Attack Simulations by securiCAD from foreseeti

securiCAD acceptă date de la terți, cum ar fi Debricked. Acest lucru vă permite să adunați toate datele într-un singur loc și, deoarece toate prioritizarea se face automat, aceasta este o utilizare eficientă a resurselor dvs. Mediile pot fi dificil de vizualizat, securiCAD îl face ușor, deoarece toate conceptele, serviciile și configurațiile sunt reprezentate în gemeni digitali și, dacă combinați acest lucru cu, de exemplu, instrumentul Debricked, puteți vedea și dependențele.

Privirea holistică

Vulnerabilitatea cu cea mai mare severitate nu este întotdeauna cea mai periculoasă. Poate fi adesea combinația mai multor vulnerabilități care pot fi devastatoare. În timp ce Debricked oferă date de vulnerabilitate, securiCAD va analiza arhitectura dintr-o perspectivă proactivă și holistică.

Cu imaginea completă, veți găsi punctele slabe din mediile dvs. – căile critice pentru atacatori pentru a vă atinge activele de mare valoare – și veți obține informații despre ce trebuie să faceți pentru a atenua riscurile. În mod continuu, pe o scară, în timp.

Ti s-a parut interesant acest articol? Urmăriți THN pe Facebook, Stare de nervozitate și LinkedIn pentru a citi mai multe conținuturi exclusive pe care le-am creat.