Mai degrabă decât curățarea de primăvară, faceți câteva „cumpărături” în primăvară pentru instrumente care vă ușurează viața de proiectare. Pachet cu opțiuni gratuite în această lună, această listă este plină de instrumente și articole pe care le puteți folosi în munca dvs. zilnică.

Iată noutățile pentru designeri luna aceasta:

Cele mai bune alegeri ale lunii aprilie

Grafice.css

Charts.css facilitează crearea de hărți online frumoase. Este un cadru CSS modern care folosește clase de utilitate CSS pentru a stiliza elementele HTML ca hărți. Este accesibil, personalizabil, receptiv și open source. Există o opțiune de pornire rapidă și codul sursă disponibile pentru a lucra.

Haikei SVG Generator

Haikei este o aplicație web care vă ajută să generați forme, fundaluri și modele SVG în toate tipurile de forme pentru a fi utilizate în proiecte. Totul poate fi exportat în instrumentul pe care îl utilizați deja pentru o integrare ușoară și fiecare element este personalizabil. Instrumentul este gratuit acum – nu este necesar un card de credit – și aveți acces la 15 generatoare și puteți exporta în format SVG și PNG. O opțiune premium este pe drum și vă puteți înscrie pentru a primi o notificare pentru acces.

Calculator spațiu fluid

Calculatorul spațiului fluid vă ajută să creați un sistem spațial asociat și să exportați CSS pentru a-l implementa. Calculatorul vă permite să adăugați perechi de valori spațiale și multiplicatori și să vedeți impactul pe ecran înainte de a accesa codul aferent. Este minunat pentru a determina cum vor arăta lucrurile în diferite vizualizări și pentru a crea perechi spațiale personalizate.

Plugin WordPress Night Eye

Night Eye WordPress Plugin vă ajută să creați cu ușurință o opțiune de mod întunecat pentru site-ul dvs. WordPress. Este complet personalizabil, programabil și unul dintre acele lucruri la care utilizatorii încep să se aștepte. Pluginul are versiuni gratuite și plătite – singura diferență este un link pentru a acorda credit dezvoltatorului.

3 boostere de productivitate

Macro

Macro este o aplicație de listă de verificare încărcată pentru procesele recurente. Este conceput pentru a ajuta echipele să documenteze, să aloce, să urmărească și să automatizeze pentru o eficiență maximă. Acum este momentul să testați acest instrument, deoarece este gratuit în versiunea beta publică.

Writex.io

Writex.io este o aplicație de scriere gratuită care folosește AI și funcții inteligente pentru a vă ajuta să scrieți mai eficient. Puteți verifica lizibilitatea în timp ce scrieți, puteți face sugestii, verificați ortografia și vă permiteți să lucrați cu versiunea. Toate setările sunt personalizabile, astfel încât să puteți obține ajutor și sugestii atunci când le doriți și să evitați lucrurile pe care nu le doriți.

Taloflow

Taloflow, care este în versiune beta, este un instrument care vă va ajuta să găsiți cei mai buni parteneri și instrumente de dezvoltare pentru cazul dvs. de utilizare. Aceasta este concepută pentru a fi o soluție care economisește timp pentru a găsi infrastructura și produsele API potrivite pentru locul de muncă.

8 truse cu ilustrații și elemente de interfață utilizator

Skribbl

Skribbl este o colecție de ilustrații gratuite și desenate manual într-un stil ușor și distractiv. Proiectele alb-negru sunt ușoare, iar colecția continuă să crească. În plus, ilustratorii le permit să fie folosiți gratuit pentru orice utilizare.

Set de chat mobil

Mobile Chat Kit este un kit de pornire gratuit pentru construirea de aplicații în Figma, Sketch și Adobe XD. Include mai mult de 50 de opțiuni de ecran cu fluxuri mapate pentru un proiect de pornire rapidă.

Diagrama de flux.fun

Flowchart.fun este exact ceea ce implică numele. Aplicația vă permite să tastați, să creați noduri și să legați elemente pentru a dezvolta rapid diagrame simple. Apoi puteți schimba forma și dimensiunea cu un glisare și fixare. Exportați-l pentru a fi utilizat ca SVG, JPG sau PNG.

Amesteca

Shuffle este o piață plină de biblioteci UI pentru a vă ajuta cu o varietate de proiecte digitale. Există peste 1.500 de componente pre-construite din care puteți alege cu design profesional. Acest instrument premium vine cu un abonament lunar sau o licență pe viață.

Pachet de criptomonede 3D

Cryptocurrency 3D Pack este un set de icoane colorate distractive în forme tridimensionale pe care le puteți utiliza pentru a reprezenta diferite elemente criptografice. Pachetul include 55 de pictograme #D în format PNG și BLEND.

Stratum UI Kit pentru Figma

Kitul Stratum UI pentru Figma include nouă ecrane gratuite care sunt gata de utilizare. Opțiunile includ documentația API, Kanban, document, tabloul de bord al datelor, lista produselor pentru comerțul electronic, opțiunile produselor pentru comerțul electronic, foaia de calcul pentru plăți, stocarea în cloud și fluxul de știri.

Conic.css

Conic.css este o colecție de gradiente simple pe care le puteți căuta și apoi faceți clic pentru a copia codul în CSS pentru utilizare în proiecte. Este rapid și ușor în timp ce utilizați opțiuni de culoare la modă.

Artify Ilustrații

Artify Illustrations este un plugin Figma care vă permite să accesați peste 5.000 de ilustrații SVG și PNG în aplicație. Are o funcție de căutare încorporată, totul este de înaltă rezoluție, iar biblioteca imensă include mai multe stiluri.

2 Tutoriale

Ghid complet pentru componentele front-end accesibile

Ghidul complet al componentelor front-end accesibile este un ghid cuprinzător uimitor de la Smashing Magazine, cu tot ce trebuie să știți despre componentele accesibile. De la file la tabele, la comutări la sfaturi de instrumente, găsiți totul aici și aflați cum să îl utilizați în mod corect.

Grid CheatSheet în 2021

Grid CheatSheet în 2021 este un ghid util pentru tot ce puteți face cu CSS Grid. În plus, are multe ilustrații distractive și un videoclip însoțitor.

8 fonturi proaspete și distractive

Athina

Athina este un serif de afișaj modern cu frumoase curse de conector. Versiunea gratuită este o demonstrație și există o întreagă familie pe care o puteți cumpăra.

Cărămidă

Brique este un font de afișare gratuit (personal și comercial) cu o poziție largă și un set mare de caractere. Literele au multă personalitate și o configurație lizibilă.

Codul următor

Code Next este un mare serigraf geometric, cu o întreagă familie de stiluri. Inclusiv două fonturi variabile. Este foarte ușor de citit și funcționează pentru aproape orice aplicație.

Inter

Inter este o familie de șerife simpli și funcționali, cu totul, de la greutate extra ușoară la greutate mare. Personalitatea personajului suplimentar face ca această alegere a fontului să fie distractivă și funcțională.

Nimic curat

Nothing Clean nu este o alegere distractivă de tip grunge. Este un set de caractere cu litere mari cu înlocuitori.

Redare

Playout-ul este un font distractiv, creat manual, cu glifuri interesante și caractere alternative. Cea mai distractivă caracteristică poate fi caracterele de amprentă din setul de demonstrații.

Rockford Sans

Rockford Sans este un font geometric cu margini rotunjite subtile. Are opt greutăți și este italic. Cu caracteristicile sale mari high-x și rotunde, este ușor de citit și ușor. Este potrivit pentru a acoperi o mare varietate de sarcini, de la editorial la design de marcă și publicitate.

SpaceType

SpaceType este un font distractiv și funky în stiluri regulate și extinse. Formele de litere întinse fac înlocuitori interesanți în scopul afișării.


.

Tagged in: